Goed verzekerd genieten op het water met jouw eigen jetski? Dat doe je met de jetski verzekering van Indumar. Wij zijn dé specialist in verzekeringen voor vaartuigen en dankzij onze uitgebreide expertise kunnen we je zelfs onze eigen op maat gemaakte watersportpolis aanbieden. Want hoe ervaren je ook bent als jetski piloot, een ongeluk is niet altijd te voorzien en dan ga je maar best goed verzekerd het water op.

Een vrijblijvend aanbod voor jouw jetski verzekering? Neem vandaag nog contact met ons op!

Jetski verzekeren bij Indumar

Met de gespecialiseerde watersport verzekering van Indumar wordt de eigen schade van de eigenaar van de jetski sowieso gedekt bij niet te voorziene ongelukken. Dat kan zijn omwille van een menselijke fout, schade door weersomstandigheden, inbraken, diefstal of breuken van materialen. 

Maar deze polis kan nog worden uitgebreid volgens jouw eigen wensen.

Neem je een passagier mee of gebruikt iemand anders je jetski, dan kan de Indumar jetski verzekering ook die persoon dekken bij ongevallen. Bovendien is er in onze polis nog een gratis aanvulling: de trailer van je jetski verzekeren we in de casco dekking mee tot 5000 EUR!

De wettelijke aansprakelijkheid van de Indumar jetski verzekering dekt de schade die aan derden wordt berokkend. 

En we zijn 24/7 bereikbaar via ons exclusief noodnummer: +32 491 76 11 63.

Rechtsbijstand bij jetski verzekeren

Uiteraard kan je bij ons ook terecht voor de verzekering rechtsbijstand bij jouw jetski. Die dekt de verzekerde tegen juridische en contractuele geschillen over of bij het gebruik van het vaartuig.

Omdat we belangconflicten met Indumar willen vermijden plaatsen we die verzekering rechtsbijstand steeds bij een externe maatschappij.

Waarom Indumar?

Why Indumar?

  • Kleine familiale firma met ruime ervaring in de zeilwereld
  • Op en top gespecialiseerd: wij bieden enkel watersportverzekeringen aan
  • Wij hebben onze eigen polis!
  • Altijd bereikbaar op ons unieke noodnummer: +32 491 76 11 63

Andere bootverzekeringen op maat

Ga met een gerust gemoed het water op
Indumar Yacht Insurance