Lekker genieten van een tochtje op het water met de RIB? Alleen of met vrienden? Heerlijk! Maar elke bootliefhebber weet dat er toch steeds onvoorziene risico’s bestaan.  Wil je met een gerust hart het water op? Dan is onze Indumar RIB (Rigid Inflatable Boot) verzekering er voor jou!  Als ervaren watersporters weten wij precies hoe wij jou en je motorboot best kunnen verzekeren. Met onze eigen op maat gemaakte watersportpolis zijn wij de specialist in bootverzekeringen.

Een vrijblijvend aanbod voor jouw RIB verzekering? Neem vandaag nog contact met ons op!

De Indumar RIB verzekering

Je RIB verzekeren bij Indumar is een goede keuze. Onze polis dekt steeds de eigen schade voor de eigenaar van het motorjacht in geval van onvoorziene risico’s. Dat is dus onder andere de schade die je oploopt door een menselijke fout, maar ook schade door weersomstandigheden, inbraken, diefstal en breuken van materialen. Bovendien kan je onze polis nog verder uitbreiden volgens jouw keuze.

Zo kan je de Indumar motorjacht verzekering uitbreiden met een ongevallenverzekering voor alle opvarenden en zijn er een aantal gratis aanvullingen:
  • Heb je bij je RIB een bijboot? Die wordt gratis meeverzekerd in de casco dekking tot een waarde van 5000 EUR. De bijboot wordt trouwens ook automatisch gedekt in de wettelijke aansprakelijkheid.
  • Ook de trailer voor je motorboot verzekeren we in de casco dekking mee tot 5000 EUR.


En tenslotte is er de wettelijke aansprakelijkheid bij de Indumar RIB-verzekering die de schade dekt die aan derden wordt berokkend. 

We zijn ook 24/7 bereikbaar via ons exclusief noodnummer: +32 491 76 11 63.

Rechtsbijstand verzekering voor je yacht

De rechtsbijstand bij de verzekering RIB dekt de verzekerde tegen juridische en contractuele geschillen over of bij het gebruik van de motorboot.

Omdat we bij Indumar belangconflicten willen mijden wordt die verzekering rechtsbijstand steeds bij een externe maatschappijgeplaatst.

Waarom Indumar?

Waarom Indumar?

  • Kleine familiale firma met ruime ervaring in de zeilwereld
  • Op en top gespecialiseerd: wij bieden enkel watersportverzekeringen aan
  • Wij hebben onze eigen polis!
  • Altijd bereikbaar op ons unieke noodnummer: +32 491 76 11 63

Andere bootverzekeringen op maat

Ga met een gerust gemoed het water op
Indumar Yacht Insurance