Zon en een heerlijk briesje, de ideale combinatie om met je zeilboot het water op te gaan. Maar zelfs de meest fervente zeiler weet dat onvoorziene omstandigheden toch een risico kunnen inhouden. En toch kan je met een gerust gevoel het water op. Daarvoor reken je op de verzekering zeilboot van Indumar. Wij zijn dé specialist in watersportverzekeringen en bieden je zelfs onze eigen op maat gemaakte watersportpolis aan.

Een vrijblijvend aanbod voor jouw zeilboot verzekering? Neem vandaag nog contact met ons op!

De Indumar zeilboot verzekering

Onze gespecialiseerde verzekering zeiljacht polis dekt standaard de eigen schade voor de vaartuigeigenaar in geval van onvoorziene ongevallen. Dat is dus de schade opgelopen door een onvoorziene gebeurtenis als een menselijke fout, schade door weersomstandigheden, inbraken, diefstal,  breuken van materialen en zo verder. Maar deze polis kan nog worden uitgebreid volgens jouw keuze.

Zo kan je de Indumar zeilbootverzekering uitbreiden met een ongevallenverzekering voor alle opvarenden. Bovendien zijn er in onze polis nog een aantal gratis aanvullingen:
  • Beschikt jouw zeiljacht over een bijboot? Dan wordt die gratis meeverzekerd in de casco dekking tot een waarde van 5000 EUR. De bijboot wordt trouwens ook automatisch gedekt in de wettelijke aansprakelijkheid.
  • Ook de trailer voor je zeiljacht verzekeren we in de casco dekking mee tot 5000 EUR.


De wettelijke aansprakelijkheid van de Indumar zeilbootverzekering dekt de schade die aan derden wordt berokkend. En we zijn 24/7 bereikbaar via ons exclusief noodnummer: +32 491 76 11 63.

Rechtsbijstand yachtverzekering

De rechtsbijstand bij de verzekering zeiljacht dekt de verzekerde tegen juridische en contractuele geschillen over of bij het gebruik van het vaartuig.

Omdat we belangconflicten met Indumar willen vermijden plaatsen we die verzekering rechtsbijstand steeds bij een externe maatschappij.

Waarom Indumar?

Waarom Indumar?

  • Kleine familiale firma met ruime ervaring in de zeilwereld
  • Op en top gespecialiseerd: wij bieden enkel watersportverzekeringen aan
  • Wij hebben onze eigen polis!
  • Altijd bereikbaar op ons unieke noodnummer: +32 491 76 11 63

Andere bootverzekeringen op maat

Ga met een gerust gemoed het water op
Indumar Yacht Insurance