Hou je van zeilen? Of heb je zin om deze fantastische sport te ontdekken? Goed idee, want zeilen is één van de meest veelzijdige sporten die er bestaan. Van lichte kleine zeilboten voor wedstrijdzeilen tot luxueuze zeiljachten, je vindt altijd wel een boot die bij je verwachtingen past.

Maar watersport is veel meer dan enkel zeilboten. Wie kiest voor snelheid en actie kan veel plezier beleven aan jetskiën of varen met een Rigid Inflatable Boat. Of je kiest voor een motorboot waarmee je zalig kan genieten van de vrijheid van het water.

Het is natuurlijk belangrijk om veilig en zonder zorgen het water op te gaan. En dan kies je voor de gespecialiseerde verzekering van Indumar Yacht Insurance. Wij zijn de expert in watersportverzekeringen.


ZEILEN EN VERZEKERING

Je eigen zeilboot hebben is iets waar velen van dromen. En eens die droom in vervulling gaat wil je dat jouw vaartuig optimaal verzekerd is. Bij Indumar zijn we zelf fervente zeilers en al meer dan 30 jaar de specialist in bootverzekeringen.

Omdat wij ons enkel richten op watersport weten wij precies wat het beste is voor je boot of jetski. Onze polis dekt standaard de eigenaar tegen onvoorziene ongelukken, schade door onverwachte weersomstandigheden en andere risico’s. Bovendien is ook de trailer en eventuele bijboot in casco meeverzekerd tot 5000 EUR.


BOOT VERZEKEREN

Of je nu gaat zeilen of kiest voor een motorboot, in de meeste gevallen ben je niet alleen aan boord. De Indumar watersportpolis is makkelijk uit te breiden voor alle opvarenden. Zo kan iedereen onbezorgd mee genieten.

En natuurlijk is ook de wettelijke aansprakelijkheid inbegrepen bij ons. Zo dek je je in tegen schade berokkend aan derden. De verzekering rechtsbijstand brengen we onder bij een externe maatschappij. Dat vinden wij het eerlijkst om in geval van geschillen geen belangenconflict met Indumar te hebben.

Ben je van plan om binnenkort te gaan zeilen met je eigen boot? Wil je een motorboot kopen en weet je nog niet wat voor jou de beste verzekering is? Dan moet je zeker eens komen praten met Indumar. Neem vandaag nog contact op voor vrijblijvend advies en een aanbod op maat.


WAAROM INDUMAR?

  • Kleine familiale firma met ruime ervaring in de zeilwereld
  • Op en top gespecialiseerd: wij bieden enkel watersportverzekeringen aan
  • Wij hebben onze eigen polis!
  • Altijd bereikbaar op ons unieke noodnummer: +32 491 76 11 63