BOOT VERZEKEREN BIJ INDUMAR

Ben je een fan van watersport? Kan jij ook zo genieten van de vrijheid op het water? Als fervente zeilers kennen wij dat gevoel maar al te goed. En we weten natuurlijk ook dat – hoe ervaren je ook bent – er zich steeds onvoorziene risico’s kunnen voordoen. Daarom laat je je boot verzekeren bij Indumar, de specialist in watersportverzekeringen.  

Boot verzekeren met een gerust gevoel


Elk risico is anders. Zoek je een verzekering voor je huis, je auto of je gezin dan wil je natuurlijk de beste dekking bij een gespecialiseerde maatschappij. Voor watersportverzekeringen is dat net zo. Wil je jouw boot verzekeren dan sluit je aan bij de maatschappij met de beste dekking voor jouw vaartuig.

Dankzij onze ruime ervaring in de zeilwereld weten wij als geen ander wat een watersportliefhebber nodig heeft. Indumar biedt enkel watersportverzekeringen aan waardoor we op en top gespecialiseerd zijn. Jouw boot verzekeren is bij ons in goede handen.

Onze unieke verzekering zeilboot dekt niet alleen het eigen risico van de eigenaar, ze is ook makkelijk uit te breiden voor alle opvarenden. Bovendien kunnen wij een bijboot of zelfs trailer in casco gratis mee verzekeren. Onze polis dekt eveneens de risico’s bij deelname aan zeilwedstrijden!


Motorboot en jetski verzekeren


Watersport is veel meer dan enkel zeilen. Bij Indumar kan je dus ook je motorboot verzekeren volgens dezelfde dekkingsrisico’s als zeiljachten. Voor motorboten zijn wedstrijden echter niet gedekt. Maar van de kleinste motorboot tot de grootste yacht, dank zij ons ga je zonder zorgen het water op.

Hou je van actie op het water? Dan geniet je ongetwijfeld van jetskiën. Maar ook die sport is niet zonder risico. Indumar is dé specialist in watersportverzekeringen. Dus je jetski verzekeren of iedere andere boot verzekeren, zoals een Rigid Inflatable Boat is waar wij sterk in zijn.

Met de Indumar Yacht Insurance ga je dus onbezorgd het water op, ieder moment van de dag, waar ook ter wereld. Toch een onvoorzien risico onderweg? Dan kan je ons 24/7 bereiken op ons eigen uniek noodnummer +32 491 76 11 63.

Wil je jouw boot verzekeren bij een ervaren en gespecialiseerde partner? Weet je graag meer over onze gespecialiseerde polis op maat? Vertrouw dan op Indumar Yacht Insurance voor onbezorgd watersportplezier en neem vandaag nog contact met ons op!