EEN BOOT KOPEN IS GOED VERZEKEREN

Voor wie houdt van de vrijheid die je ervaart op het water is een boot kopen een logische stap. Alleen of met vrienden, volle actie met de jetski of speedboot of toch liever rustig varen met een motorboot? Je laten meevoeren door de wind in je eigen zeiljacht?

Maar zelfs de meest ervaren schippers weten dat er zich bij watersport steeds onvoorziene risico’s kunnen voordoen. Wil je een boot kopen dan laat je die dus ook goed verzekeren. Zo ga je op elk moment en waar ook ter wereld het water op met je eigen pleziervaartuig. 


Zonder risico een boot kopen


De wind in de zeilen of volle actie met je jetski, iedereen heeft wel een gedroomd vaartuig voor ogen. En net als voor elke andere verzekering ga je dan een specialist voor de beste dekking. Wil je een boot kopen dan is Indumar jouw specialist in watersportverzekeringen.

Met meer dan 30 jaar ervaring en met ruime eigen expertise in het zeilen weten wij precies wat je van een goede zeilverzekering mag verwachten. Daarom ontwierpen we onze unieke watersportpolis voor de beste dekking. Indumar biedt enkel bootverzekeringen aan, wij mogen ons gerust dé specialist op de markt noemen.

Uiteraard wil niet iedereen een zeilboot kopen. Wij gaan dus verder en verzekeren ook motorboten, jetski's en Rigid Inflatable Boats.


Goed verzekerd het water op


Een boot kopen is voor de meeste mensen een behoorlijke investering. Het is een belegging in de eigen toekomst, het realiseren van een droom. En natuurlijk wil je dan dat jouw eigen vaartuig goed verzekerd is.

Niet alleen je boot zelf, ook de eigenaar en alle andere opvarenden moeten van de beste bootverzekering kunnen genieten.  En die vind je bij Indumar Yacht Insurance. De meest complete dekking, een verzekering op maat én een eigen noodnummer dat 24/7 bereikbaar is. Dat is de service die je van ons mag verwachten.

Neem je graag eens deel aan een zeilwedstrijd? Dan is je boot bij ons meteen mee verzekerd voor de wedstrijd. Een unieke en gratis aanvulling bij de polis. Een boot kopen en op zoek naar de juiste bootverzekering? Neem vandaag nog contact met ons op voor professioneel advies en een aanbod op maat. Indumar geeft je alvast de wind in de zeilen.